Ta'Sangka Jurgens Coaching

Persoons- en ontwikkelgerichte begeleiding & training

Coach - Psycholoog - HRM'er & HRD'er


Coaching |

werk, functioneren, loopbaan en potentieel

Loopbaancoaching: gericht op werk, loopbaan potentieelontwikkeling & functioneren.

Waar ben ik nou echt goed in / wat kan ik, wat vind ik belangrijk en waar krijg ik energie van in het leven en in het werk? Het uitdiepen van zelfinzicht en het creëren van (meer) eigenwaarde, maakt dat je meer je eigen koers gaat varen en voldoening en plezier uit je loopbaan haalt.

Organisatiedoelstellingen waaraan coaching kan bijdragen:

Loopbaanbegeleiding : begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling; potentieelontwikkeling; ontwikkeling in functioneren; levensfasen; mobiliteit.

Reintegratie, Van Werk Naar Werk : heroriëntatie richting passend werk, ontwikkeling van arbeidsperspectieven en begeleiding bij de zoektocht naar nieuw werk.

Coaching |

persoonlijke balans, vitaliteit en welbevinden

Ons persoonlijke en professionele leven zouden ons gevoelens van (zelf) voldoening, erkenning, waardering , plezier en geluk mogen geven. Dit is echter niet altijd vanzelfsprekend. Loop je vast in je persoonlijke leven, in je professionele leven of in het combineren van beide?


Coaching gericht op persoonlijke balans, vitaliteit en welbevinden geeft je inzichten in je persoonlijkheid en in je mogelijkheden.


"Ta’Sangka is voor mij een coach waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. Ze heeft  een groot analytisch vermogen. Door haar manier van feedback geven heeft ze mij inzicht gegeven  in mijn eigen patronen, kwaliteiten, denkbeelden en waarden, waardoor ik beter  in staat ben daar bewust keuzes in te maken.

Naast haar kennis en inzicht voelt ze heel goed aan wat je op een bepaald moment nodig hebt. Ze laat zich leiden door dit gevoel, en niet door een  vooraf gemaakte planning. Als professional en als mens laat ze daarin voor mij een perfecte mix zien van afstand en nabijheid.

Behalve dat haar manier van coachen mij inzichten heeft gegeven in mijn loopbaanmogelijkheden, heeft het mij als mens ook sterker gemaakt. Aan iedereen die daarin  ondersteuning zoekt kan ik haar van harte aanbevelen."

Kort&KrachtigCoaching |

Zowel voor vraagstukken gericht op loopbaan als op persoonlijke balans en voldoening, kan Kort&KrachtigCoaching een snelle boost geven om je eigen weg te kiezen.

Hierbij wordt My-Etool ingezet vervolgd met 3 gesprekken . De resultaten van dit psychoanalytisch instrument geven inzicht in  de persoonlijkheid en gedragspatronen. In de gesprekken worden deze resultaten toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Kort&KrachtigCoaching biedt een laagdrempelige mogelijkheid om jouw persoonlijke vraag uit te diepen.

Werkwijze

Coaching kan bestaan uit een enkele sessie, uit een aantal gesprekken of uit een coachingstraject van meerdere gesprekken.

Het eerste gesprek geeft je een idee of je vertrouwen kunt hebben in Ta'Sangka; een belangrijke voorwaarde voor resultaat. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.