Ta'Sangka Jurgens Coaching

Persoons- en ontwikkelgerichte begeleiding & training

Coach - Psycholoog - HRM'er & HRD'er


...mijn inspiratie....

"Hoe mooi is het om mensen te ontmoeten die zichzelf op waarde weten te schatten, weten welk doel ze nastreven en vol energie zitten om hun leven met plezier en voldoening in te vullen. Mensen die een enorme innerlijke kracht uitstralen. Ik vind het fascinerend om dit soort mensen te ontmoeten. Ik voel hun kracht, de acceptatie van dat wat niet veranderd kan worden en de eigen invulling van dat wat wel veranderd kan worden, namelijk hoe met het leven wordt omgegaan, hoe leven en loopbaan worden ingevuld. Mensen inspireren mij, maken mij enthousiast en geven mij energie.

Als coach en trainer ondersteun ik anderen in het ontdekken hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Hiervoor begeleid ik mensen naar meer bewustzijn over hun loopbaan en privéleven en de balans tussen beide.

Dit geeft hen inzicht in waar hun kracht zit, wat hen energie geeft en welke loopbaan bij hen past. "

Over Ta'Sangka Jurgens

Mensen ervaren mij als een toegankelijk en open persoon die snel de vinger op de juiste plek weet te leggen. Dat kan soms confronterend zijn, maar biedt ook een opening naar nieuwe inzichten en keuzes.

De kennis die ik hierbij inzet heb ik opgedaan in de opleidingen tot psycholoog, loopbaancoach en P&O'er (HRM). De meeste kennis en ervaring heb ik opgedaan in het steeds met bewondering en een open blik omgaan met mensen.

Contact

Ta’Sangka Jurgens Coaching

Email: info@tasangka.nl

Tel. +31 6 4611 2014

Schiffelderstraat 5a

6369 TJ Simpelveld

KvK 54456096


Goed om te weten

Opgenomen in het register erkende coaches St!R , keurmerk voor professioneel begeleiden.

Verbonden aan VistaNova, school voor loopbaan en leiderschap als docent en supervisor voor de opleiding tot loopbaancoach.