Ta'Sangka Jurgens Coaching

Persoons- en ontwikkelgerichte begeleiding & training

Coach - Psycholoog - HRM'er & HRD'er


MY-etool

MY-etool is een talent- en levensanalyse met diepgang en dynamiek, geschikt voor loopbaan- en levensvragen. Het resultaat is een analyse op meerdere lagen (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel).

De analyse werkt heel bewust niet met oordelen. Het verslag vertaalt alles naar kracht en potentie. Dit brengt m ensen in beweging. Het zet de mens centraal en moedigt aan talenten in te zetten en potentieel te realiseren.

MY-etool geeft inzicht in je eigen grondtoon, de dynamiek van jouw gedrag, persoonlijkheid en psyche en jouw functioneren.

Het combineert Westerse en Oosterse kennis. Gezien de holistische inslag, waarbij niet alleen cognitief gekeken wordt, maar de mens als geheel, net als de Oosterse eeuwenoude kennis, is de analyse ook in Azië populair.


Werkwijze

My-etool maken houdt concreet in:

Telefonische intake, maken online analyse , coachings gesprek waarin de resultaten gekoppeld worden aan de persoonlijke ontwikkelvraag, digitale uitvoerige rapportage.

Het rapport en het gesprek kunnen tot een nieuw doel of inzicht leiden waar je naartoe wilt gaan werken. Dat kun je zelf doen, of je kunt daar begeleiding bij wensen. Dit kan in de vorm van vervolggesprekken.

Wil je er eerst een indruk van het rapport? klik dan op onderstaande link. (Let wel: het kan nodig zijn eerst het document te dowloaden voordat je het kunt openen. )

Rapportage | Verslag

Het MY-etool verslag heeft inzicht in je talent en potentieel, je risico’s en valkuilen , je meest inspirerende omgeving en de bouwstenen voor samenwerking met anderen.

Het geeft jouw voldoening en effectiviteit in je huidige situatie weer. Op welke punten zit jouw toegevoegde waarde en op welke niet? Welke onderdelen van je omgeving voegen iets toe en welke niet?