Ta'Sangka Jurgens Coaching

Persoons- en ontwikkelgerichte begeleiding & training

Coach - Psycholoog - HRM'er & HRD'er


Trainingen

Maatwerktrainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, management, communicatie en arbeidsmarktbenadering.

Bijvoorbeeld: (in-company) training 'assertiviteit', 'beinvloedingsvaardigheden', 'resultaatgericht managen', 'feedback en feedforward'.

Verbonden aan Vista Nova, School voor Loopbaan en Leiderschap als docent en supervisor van de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur.

Hogeschool Zuyd, manager fysiotherapie:

'Zoals Ta'Sangka als mens is, is ze ook als trainer en coach. En dat maakt haar zo krachtig en overtuigend in haar beroep. Van deelnemers aan haar training- en coachingtrajecten hoor ik terug dat zij zich gezien en gehoord voelen. Ta'Sangka kenmerkt zich door het creëren van een veilige en empatische omgeving, waar ruimte is voor openheid en kwetsbaarheid. Daardoor krijgen gesprekken diepgang en raken ze de essentie van situaties en personen.

Marc Gnodde, directeur VistaNova BV:

Ta'Sangka heeft na de Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur een aanvullende module bij VistaNova gevolgd om een StiR erkenning als erkend coach te behalen. Ik was trainer van deze module en Ta'Sangka viel mij meteen op door haar uitstekende coachingsvaardigheden en senioriteit op relatief jonge leeftijd.

Ik werd nieuwsgierig naar haar potentiële vaardigheden als supervisor en trainer in de Beroepsopleiding van VistaNova. Al snel deed zich de gelegenheid voor dat Ta'Sangka als supervisor aan de slag kon. Dit deed ze naar onze volle tevredenheid. Kort daarna deed zich ook de gelegenheid voor om als trainer voor VistaNova aan de slag te gaan. Ook dit deed ze alsof ze nooit anders gedaan heeft. Ze bereid zich goed voor en staat vol overtuiging voor de groep en weet de deelnemers voor zich te winnen door kennis van zaken en haar warme en hartelijke verbinding die ze met de groep weet te leggen. Ze krijgt steevast lovende evaluaties van de groepen die ze getraind heeft. We zijn blij dat we met dit talent samen mogen werken.


Mieke Lonij, directrice ISBW Limburg:

Ta'Sangka Jurgens is binnen ISBW Limburg enkele jaren actief geweest als docent, trainer en coach. Ta'Sangka beschikt over een aantal vooropleidingen. Ze is psycholoog, coach en HR deskundige. Hierdoor heeft zij inhoudelijk verstand van zaken en kan ze constant reflecteren op gedrag. Een hele leuke, interessante combinatie voor de praktijk.

Als docent heeft zij inhoudelijke modules verzorgd binnen het HR werkveld en diverse management modules. Ta'Sangka heeft trainingen verzorgd op het persoonlijke vlak, zoals persoonlijke effectiviteit en timemanagement. Daarnaast heeft zij workshops verzorgd en is zij ingezet als coach voor verbetertrajecten bij klanten.

Ta'Sangka werd telkens zeer positief beoordeeld door studenten (gemiddeld met een 8.4). Maar zeker ook door opdrachtgevers. Als professioneel coach helpt zij mensen een stapje vooruit in hun carrière.

Wij hebben Ta'Sangka leren kennen als een enthousiaste trainster/ docent en coach. Iemand met kennis van zaken, een gedreven en welwillend persoon met hart voor de zaak.